• Yoga ved stranden
  • Yoga i skoven
  • Meditation ved vandet

Massage

Helsemassage

Har du muskelspændinger, stress, hovedpine, søvnbesvær, dårlig ryg – eller ønsker du blot at give dig selv en god oplevelse? Så er helsemassage og dybdeafspænding noget for dig. Vedvarende bedring kan opnås ved, at årsagen til spændingen findes og ændres.

Igennem rolige bevægelser og omhyggelig massage af musklerne øges blodgennemstrømningen, spændingerne bliver opløst og der opstår velvære. Efter 45 minutters massage afsluttes med en afspændingsøvelse, så du får ro i både krop og sind.

Kommandopunkt-massage

Kommanodopunkt-massage eller kropszone-massage er terapi på kroppen. Ved hjælp af en ganske speciel udviklet teknik stimuleres meridianpunkter på kroppen så kroppen reagerer.

De tilhørende velduftende olier trænger ind i huden, hvorved energibanerne stimuleres enten i en aktiverende eller afslappende retning. 

Tidens stress, de mange tanker og det hurtige tempo kan ses på kroppen - og mærkes! I massagen gives der afspænding, så du får det allerstørste udbytte. En behandling varer typisk en time og er yderst behagelig.

Praktisk

- En hel-behandling varer 60 min. og koster 450 kr. 

- En del-behandling vare 45 min. og koster 400 kr.

Medbring lagen og håndklæde.

Til alle vores behandlinger benytter vi produkter fra Alkymea.

BESTIL TID

Massage er godt for

1. Muskelinfiltrationer og spændinger

2. Stress

3. Hovedpine og migræne

4. Dårlig ryg

5. Skulder og nakke problemer

6. Søvn problemer

7. Anspændthed

8. Lændesmerter

9. Ischias problemer

10. med mere...

JoomSpirit