• Meditation ved vandet
  • Yoga i skoven
  • Yoga ved stranden

Meditation

en dybere forståelse af mig som sjæl der er mere en min krop, Hvorfor har alle mennesker godt af at meditere?

Meditation virker afstressende, skaber ro og overskud i en travl hverdag. For at opnå største effekt underviser vi og i hvorfor meditationsøvelserne virker, som de gør. At kunne finde ro i tankerne og lytte til kroppens signaler er vigtigt for både fysisk og psykisk velvære.

Vi arbejder med enkle og korte meditationsøvelser, der kan udøves af alle og let praktiseres derhjemme.

HØR NÆRMERE

 

Livsfaktologi

Livsfactologi er et studie om det liv, som vi alle lever i - et betydningsfuldt liv. Gennem en større forståelse af mig som sjæl der er mere end blot en biologisk krop, erkendelsen af årsag og virkning som en universel lov og meget mere, opnås en dybere forståelse for det liv vi alle lever.

Hvem henvender livsfactologi-studiet sig til?

Til alle, der har gjort sig tanker om: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor går jeg hen? Hvordan fremmer jeg den positive følelse i mig? - eller blot: Hvilken mening har mit liv?

Hvordan foregår det?

Livsfaktologi foregår én gang ugentligt og vare ca. 1 time. Gennem jordnære samtaler, meditationer og studiet af Philipp Schober inspirerende tekster deler vi livsviden med hinanden og inspiration til hverdagen.

 

Du kan læse eksempler på tekster af Philipp Schober ved at trykke på linket her. Undervisningen foregår på små hold, som starter efter behov.

HØR NÆRMERE

 

Philipp Schobers bøger og tekster

Philipp Schober har i mange år skrevet bøger om den åndelige verden, livsprincipper, der gør hverdagen meningsfuld. Han har lavet meditationstekster, digte og fortalt om sammenhængene mellem det indre og det ydre. Philipp Schobers måde at beskrive tingene og livet på, er afmystificeret – lige til at bruge i det daglige.

Vi forhandler bøgerne her på lokationen, men de kan også bestilles på forlaget LongFixBe's hjemmeside.

JoomSpirit