• Meditation ved vandet
  • Yoga i skoven
  • Yoga ved stranden

Meditation

Hvorfor har alle mennesker godt af at meditere?

Meditation virker afstressende, skaber koncentration og overskud i en travl hverdag. For at opnå den bedste effekt af meditation består undervisningen også i at give en forståelse for, hvorfor meditationsøvelserne virker, som de gør. At kunne finde ro i tankerne og lytte til kroppens signaler er vigtigt for både fysisk og psykisk velvære.

Vi arbejder med enkle og korte meditationsøvelser, der også let kan praktiseres derhjemme.

HØR NÆRMERE

 

Livsfaktologi

Livsfactologi er et studie om det liv, som vi alle lever i.

Livets lovmæssigheder er gjort synlige gennem naturen, så mennesker kan erkende dem og se, at livet er en større helhed - at der er en verden, der står bag ved den materielle verden. 

Hvordan foregår det?

Gennem samtaler og meditationer, ud fra tekster og fortællinger af Philipp Schober, arbejder vi med viden om sjæl og krop, om årsag og virkning, om udvikling og forandring, med andre ord: Sjælens evolutionære fødsel.

Når vi kan se, at alt er årsag og virkning, forsvinder det såkaldte tilfældige. Det giver en styrke, der gør, at vi selv kan vælge i livet.

Hvem henvender livsfactologi-studiet sig til?

Til alle, der har gjort sig tanker om: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor går jeg hen? Hvordan fremmer jeg den positive følelse i mig? - eller blot: Hvilken mening har mit liv?

Du skal vide, at netop dit liv har en betydning!

Du kan læse eksempler på tekster af Philipp Schober ved at trykke på linket her. Undervisningen foregår på små hold, som starter efter behov.

HØR NÆRMERE

 

Philipp Schobers bøger og tekster

Philipp Schober har i mange år skrevet bøger om den åndelige verden, livsprincipper, der gør hverdagen meningsfuld. Han har lavet meditationstekster, digte og fortalt om sammenhængene mellem det indre og det ydre. Philipp Schobers måde at beskrive tingene og livet på, er afmystificeret – lige til at bruge i det daglige.

Vi forhandler bøgerne her på lokationen, men de kan også bestilles på forlaget LongFixBe's hjemmeside.

JoomSpirit