Gratis prøvetime til Yoga(Klassisk) og Wellbi(flow)

 

Velkommen til en gratis prøvetime! Med en gratis prøvetime er det nemt og uforpligtende at tage første skridt mod sundhed og velvære. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er alle velkomne til at deltage. Vores erfarne yoga og wellbi-lærer guider dig igennem afslappende og styrkende øvelser, der balancerer fysisk- og mental velvære.
Book din første prøvetime og mærk forskellen.

Uanset om du er til klassisk yoga, med fokus på den rolige fysiske udøvelse og den indre ro, eller den mere aktive Wellbi med større flow og sved på panden, kan du altid kigge forbi til en gratis prøvetime.

Vores undervisere guider dig sikkert og trygt gennem timen, så du kan slappe af mentalt, mens du styrker din krop. Det er ikke vigtigt hvor smidig eller stærk din krop er, men at du fra dit udgangspunkt bevæger, styrker og smidiggøre kroppen. Det vigtigste for os er en sund og rask krop i hverdagen. Yoga er ikke præstationsorienteret eller en konkurrencesport, men en balance mellem ydre og indre træning, velvære, fordybelse – sundhed!

Hvorfor os?

Åbyhøj Yoga Studio har eksisteret siden 1983. Vi er erfarne undervisere der nyder at lave yoga og wellbi – så meget at vi bruger vores tid og fritid på at give andre samme fornøjelse. Sammen oplever vi de helbredende egenskaber ved bevægelser der styrker både krop og sind. Det er vigtigt for os at du kan slappe af mentalt, læne dig tilbage og blive guidet gennem hele timen. Vi underviser nøje i alle bevægelser og giver gerne alternative øvelser, hvis du har svært ved nogle af elementerne i bevægelserne. Når du har styr på øvelserne, så kan du begynde at fokusere på åndedrættet. Specielt i yogaen er åndedrættet i fokus, fordi det er den første og nemmeste måde at få ro, balance og harmoni i kroppen – hvilket smitter af mentalt.

Efter en undervisningstime fortæller mange elever at de føler sig afslappet, opladet og klar til hverdagen på en ny og let måde – det mærker vi selv og nyder hver gang vores elever får samme oplevelse. Det er vores mål med hver Yoga- og Wellbi-time!

Det praktiske

Vi laver altid vores undervisning på små hold, maks. 9 pr. hold. Du møder os i vores hyggelige lokaler, ned ad trappen når du kommer til huset. Yogarummet er med et blødt tæppe, yogamåtter til alle og smukke planter på væggene.
Det eneste du behøver at tage med er et lagen/tæppe til at ligge over vores måtter, et par strømper, for at passe på det bløde gulvtæppe og tøj du kan bevæge dig i.

Det behøver ikke være kompliceret at starte til yoga – vi glæder os til at møde dig!