Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

– for dit velvære

Yoga Århus

Wellbi velvære harmoni øvelser: opvarmning!

Kropslig virkninger: Opvarmning før udstræk og styrketræning giver bedre træning, bedre opmærksomhed, så kroppen ikke overanstrænges.

Psykisk virkning: Opvarmingning gør dig indstillet på træningen. “Her og NU” i tanker og sind giver en fantastisk indre ro!

Wellbi øvelsen: kroppens harmoni

Tankeindstilling: udholdenden

Kropslig virkninger: Smiddiggøre knæhasen, udstrækker hele benets bagside. Stramme hasemuskler er en velkendt årsag til rygsmerter.

Psykisk virkning: Smidige ben øger bevægelsesfriheden i dagligdagen. Den kropslige velvære giver indre overskud og energi.

Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

Wellbi Velvære Harmoni-øvelserne består af forskellige serier af aktive bevægelser, der styrker muskulaturen, virker opstrammende på hele kroppen, øger fedtforbrændingen og giver større smidighed. Du vil opleve, at de aktive bevægelser også formidler indre fred og ro.

Enhver lektion afsluttes med en kort afslappende afspænding samt en åndedrætsøvelse.

Læs mere på Wellbi.dk

Efterårssæson

Uge 35 – 49 kr. 1150,-

Forårssæson

Uge 2 – 24 kr. 1600,-

Én enkelt lektion kr. 85,- 

Opmærksom

Person laver Wellbi Velvære Harmoni-øvelsen, Opmærksom 

Wellbi øvelsen: Sjælens ven

Tankeindstilling: Opmærksom

Kropslig virkninger: Styrker lår, mavemusker, ryggen.

Psykisk virkning: En stræk core-muskulatur giver en uproblematisk kropsholdning og den medfølgende psykisk kropslige tilfredshed

Styrke

Wellbi velvære-harmoniøvelse

Wellbi øvelsen: Naturens harmoni

Tankeindstilling: Styrke

Kropslig virkninger: Styrker hoften og baldemuskulaturen. Spændinger i og omkring hoften løsnes.

Psykisk virkning: Spændinger i hoften, påvirker gangfunktionen. En normal gangafvikling medføre indre ro og balance, en større tilstedeværelse i nuet!

wellbi velvære-harmoniøvelser

Mangler du en Wellbi-måtte?

Denne Welbi-måtte er designet specielt til udførsel af Wellbi Harmoni-øvelser. Måtten er skrædersyet og er derfor perfekt blød og skridsikker. Den kan bruges på alle typer gulve.

Et “must-have” for den ambitiøse udøver.

Mål:

  • Længde: 200 cm
  • Bredde: 90 cm

Pris kr. 800,-

Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

I Åbyhøj Yoga Studio er der plads til enhver. Gennem dyrkelse af Wellbi Velvære Harmoni-øvelser har du mulighed for at opnå et større kropsligt og sjæleligt velvære og dermed få mere succes i livet samt et bedre helbred. At have det godt, at være sund og rask er en prioritet, man bør værdsætte i en tid, hvor stress og jag ofte fylder i hverdagen.

Hvad er Wellbi Velvære Harmoni-øvelser?

Wellbi Velvære Harmoni-øvelser er gymnastiske øvelser, der styrker muskulaturen og gør hele kroppen mere smidig.

                      Wellbi Velvære Harmoni-øvelser er BODYFORMNING

Øvelserne er hver især et forløb, en lille fortælling. Øvelserne er plus og minus, udvidelse og sammentrækning – altså balance og derfor Harmoni-øvelser.

Hvert program er en helhed, og programmerne i rækkefølge efter hinanden er en udvikling.

Lav aldrig Wellbi Velvære Harmoni-øvelser med pres eller overbelastning. Lyt til din krop, vær fleksibel og altid opmærksom på din krops begrænsninger – og overskrid aldrig disse! Hvis du har kropslige svagheder, skal du forhøre dig ved din læge, om der er bestemte bevægelser eller kropsholdninger, som du ikke må lave. Når du overholder dette, vil du nyde at lave øvelserne.

I undervisningen vil du først lære detaljerne i de enkelte bevægelser for derefter at sætte bevægelserne sammen i et flow. Dermed opstår en harmonisk helhed. Når du med begejstring udfører øvelserne, vil du hurtigt mærke de helbredende kropslige og sjælelige virkninger. Begejstring er en drivkraft, der fører til succes. Gennem Wellbi Velvære Harmoni-øvelserne stræber du efter at blive ven med dig selv og dine opgaver i livet. Giv dig selv lov til at få denne oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores hyggelige yogastudie i Aarhus-bydelen Åbyhøj til en prøvetime eller uforpligtende snak.

Wellbi

Hvordan foregår det?

På et hold er der én øvelsesgang om ugen. Mød op til tiden i afslappet tøj, rene strømper og medbring en Wellbi-måtte eller et stort håndklæde som underlag.

Når du deltager på holdet fast hver uge, vil du hurtigt kunne mærke, at øvelserne giver dig mere smidighed, og at dit kropslige velbefindende generelt forbedres.

En øvelsesgangs for­­løb

10 Minutter

Opvarmning

Syv effektive opvarmningsøvelser, der laves til rytmisk musik. Hele kroppen bliver godt opvarmet, og pulsen kommer lidt op.

Alfa-øvelse

Minutter

En stående åndredærtsøvelse, som giver en let og glad start. Armene strækkes, vejret trækes dybt, og kroppen bliver iltet godt igennem.

Stilhed

Minutter

Meditativ øvelse. I et par minutter sidder man stile i en bekvem stilling. 

Harmoni-øvelser

30 Minutter

Harmoni-øvelserne er bevægelser alle kan lave. Kroppens naturlige holdning styrkes og smidiggøres. Unødvendige spændinger og stivheder løsnes. Harmoni-øvelser er kombineret af fysiske og psykiske helbredsvirkninger. 

Afspænding

7Minutter

En liggende og afslappende, men samtidig energigivende øvelse. Man tager sig en pude og ligger sig godt til rette på ryggen. Musikken er slukket, og lyset er dæmpet. 

Omega

Minutter

En siddende åndedrætsøvelse, som afslutter timen behageligt og samlende.

Wellbi

Send os en besked!

Jeg ønsker svar via