Corpus Vitalis Yoga

– for dit velvære

yoga
yoga

Corpus Vitalis Yoga 

Yogaen er tilpasset vores vestlige kultur og kan dyrkes af enhver. De rolige øvelser kombineres med et bevidst åndedræt, så du opnår smidighed, velvære og en mere afslappet hverdag.

Corpus Vitalis Yoga har 3 formål:

1. – at du erkender kroppen som dit værktøj
2. – større smidighed og kropsligt velvære
3. – indre fred, ro og harmoni

De bevidste kropslige bevægelser og positive tankeindstillinger giver en følelse af velvære. Enhver yogalektion afsluttes med en afslappende afspænding.

Efterårssæson

Uge 35 – 49 kr. 1150,-

Forårssæson

Uge 2 – 24 kr. 1600,-

Én enkelt lektion kr. 85,-

I tvivl om Yoga er noget for dig? Kom og få en gratis prøvetime!

Skab balance i hele din krop. Øvelsen styrker dine skulder-, ryg- og sædemuskler.

Smidighed opbygges over tid. Alle har forskellige udgangspunkter, men gennem enkle bevægelser løsnes spændinger og smidighed opbygges – stille og roligt!

Vi underviser efter Corpus Vitalis Yoga-bog I og II. Bøgerne er skrevet af Philipp og Maria Schober og kan købes i klinikken.

Mangler du et Yoga-tæppe?

Dette Yoga-tæppe er designet specielt til udførsel af Corpus Vitalis Yoga. Tæppet er skræddersyet og er derfor perfekt blødt, varmt og skridsikkert. Det kan bruges på alle typer gulve.

Et “must-have” for den ambitiøse udøver.

Mål:

  • Længde: 200 cm
  • Bredde: 90 cm

 

Pris kr. 925,-

yoga

Yoga i Åbyhøj Yoga Studio

I Åbyhøj Yoga Studio er der plads til enhver – lige fra nybegynder til trænet yogaudøver. Gennem dyrkelse af Corpus Vitalis Yoga har du mulighed for at opnå en bedre erkendelse af dit liv og dermed få mere succes i livet samt et bedre helbred. Mange former for yoga har tendens til udelukkende at være en gymnastik eller religiøs handling. Corpus Vitalis Yoga er en enestående form for yoga, der forbinder krop og sjæl og ikke bare træner enkelte kropsdele. Denne yogaform er udviklet af Philipp og Maria Schober og har rødder i den ældgamleyogapraksis og er bl.a. inspireret af den klassiske Hatha yoga, men er tilpasset vores vestlige kultur.

Den ældgamle yoga praksis

Yogapraksissen er en flere tusinde år gammel visdomsdyrkelse. Ordet ”yoga” er sanskrit, dvs. fra et skriftsprog, der kan sammenlignes med vestens latin. Det kan føres tilbage til ordene ”Yoj” (at forene) eller ”Joch” (en joch forbinder hesten med vognen). Men hvad vil yogaen forene og forbinde? At forene og forbinde det fysiske, det psykiske og det åndelige er Yoga.

I Corpus Vitalis Yoga-bog II sammenlignes vores tanker med galoperende heste, der løber afsted med hestevognen (et symbol på kroppen). Vognen vil gå i stykker, hvis ikke kusken (et symbol på sjælen) griber tøjlerne og styrer hestene og vognen. Hele livet kan være Yoga, hvis sjælen kan kontrollere tankerne og styre kroppen. Yoga skaber ro og ligevægt i din bevidsthed. Hvis det lykkes dig at ”tæmme” din bevidsthed, vil der åbne sig et kraftfelt af ubegrænsede muligheder.

De 3 formål

Corpus Vitalis Yoga har 3 formål, som du vil blive mindet om i hver yogalektion:

  • Det første er, at du erkender, at du bevidst kan styre din krop. Lad kroppen være din tjener i dine materielle mål. Kroppen er dit værktøj.
  • Det andet er de kropslige helbredsvirkninger. Når du bevidst udfører øvelserne, opnår du et større kropsligt velbefindende. Kroppen er dit værktøj, og den har brug for pleje.
  • Det tredje mål er psykisk balance – indre fred, ro og harmoni. Dette kommer automatisk, når du giver dig hen til det positive og bevidst arbejder med din krop.

De enkelte yoga øvelser

De enkelte kropslige yogaøvelser giver en sund og harmonisk krop og træner kroppen i dens helhed. Denne ret fysiske praktisering har også den fordel, at den påvirker det psykiske positivt igennem nervesystemet. Alle øvelserne udføres bevidst; med bestemt åndedrætsrytme og med tilsvarende mantras (tankeindstillinger). Samspillet mellem kropslige øvelser og tankeindstillinger giver en fuldendt virkning, så du opnår større kropslig og mental sundhed.

Øvelser for en enkelt kropsdel eller en kropslig skavank kan virke løsnende og lindrende: men da kroppen må betragtes som en helhed, hvor alle dele er tæt forbundet, vil harmonisk sammensatte programmer give den bedste virkning. Dette opnår du i Åbyhøj Yoga Studio gennem deltagelse i en gruppe, der er vejledt af en kvalificeret Corpus Vitalis Yoga-instruktør.

Et mere bevidst liv

Der findes ingen tilfældigheder. Alt er et resultat af forudgående handlinger. Den, der erkender loven om årsag og virkning, vil også se, at den selv kan tage tøjlerne i hænderne; ja – er nødt til at tage ansvar for sit eget liv.

Det er ikke stenen, der ruller ned ad bjerget,
ikke blomsten, der blomstrer,
ikke fuglen, der flyver,
og slet ikke hesten, der trækker vognen.
Alt er livskraft i sin mangfoldige tilsynekomst.

Citat af Philipp Schober

 

Denne energi – livskraft – er årsag til din eksistens her på Jorden. Ustandselig bliver celler nedbrudt i din krop, og nye bliver opbygget. Et sår heler. Denne livskraft kan virke uforstyrret, når du er i harmoni og balance med dig selv, din krop og dine omgivelser. 

Vi håber, at denne Yoga må øge din balance og styrke, og i det daglige bringe dig større tilfredshed med dig selv og din omverden. Livet er en gave, som vi må lære at værdsætte. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores hyggelige yogastudie i Aarhus-bydelen Åbyhøj til en prøvetime eller uforpligtende snak.

 

Send os en besked!

Jeg ønsker svar via