Meditation

– for dit velvære

Yoga Århus

Meditation

Meditation virker afstressende, og skaber koncentration og overskud i en travl hverdag. At kunne finde ro i tankerne og lytte til kroppens signaler er vigtigt for både fysisk og psykisk velvære.

Vi arbejder med enkle og korte meditationsøvelser, der kan udføres af alle og let praktiseres derhjemme.

Vi tager udgangspunkt i meditative tekster og digte af Philipp Schober.

Livsfactologi

Livsfactologi er studiekredse med samtaler omkring livets små og store spørgsmål. Gennem fordybelse i meditative tekster opnås indre fred, ro og harmoni.

Gennem livsfactologikurset vil du blive bedre til at forandre uønsket vaner og skabe indre fred i dagligdagen. Ønsker du at fordybe dig i spørgsmål som, Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvordan fremmer jeg en positiv livsholdning?

– eller blot: Hvad er meningen med mit liv?

afspændingsteknik

Afspænding

Helseafspænding øger din kropslige og mentale sundhed. Det er almindeligt kendt, at afspænding bl.a. nedsætter niveauet af stresshormoner, sænker blodtrykket, styrker
immunforsvaret og forbedrer reaktionsevnen.

Kroppen hviler, men din bevidsthed er klar og vågen. Gennem helseafspænding opnår du mere overskud og energi i en travl hverdag.

Healing

Healing er en behandlingsform, der søger at skabe balance i kroppens energibaner. Dette kan have en direkte positiv indvirkning på kroppen. Gennem afspændingsteknik virker healing afstressende og afslappende.

Vores healer er uddannet inden for Wellbi Velvære Systemet.

Behandlingsformen erstatter ikke lægen eller det etablerede sundhedssystem.

"Veje, der gås med viljen og ønsket om det gode, behøver aldrig fortrydes. Gentagelsen er muligheden for forbedring."

"At have det godt, at være sund og rask er en prioritet, man bør værdsætte i en tid, hvor stress og hektik ofte præger hverdagen."

"Den, der tror, at den kan miste noget materielt, har glemt, at den ikke besidder noget. Den, der elsker og lever livets erfaringer, er i besiddelse af alt uden at kunne miste noget."

Send os en besked!

Jeg ønsker svar via